SAMEN IN ACTIE VOOR ALICIA

September is wereldwijd de Childhood Cancer Awareness Month. Een goed moment om aandacht te vragen voor het belang van sport en spel, ook als je zo ziek bent. Mijn dochter Alicia wilde graag impact maken op het leven van lotgenoten in ontwikkelingslanden. Ter ere van Alicia werd in 2020 een inspirerende benefietactie gestart om kinderen met kinderkanker in ontwikkelingslanden lichtpuntjes te geven via sport, spel en beweging. Zij kon dit niet meer zelf meemaken, maar haar wens werd in vervulling gebracht.

Op 11 september konden wij namens het gehele netwerk dat zich heeft ingezet op de hockeyclub in Houten, een prachtige bijdrage overhandigen aan twee kinderoncologische ziekenhuizen in Kenia en in Indonesië. Hier zal gestart worden met de inrichting van een ruimte voor sport,- en spelactiviteiten, inclusief de nodige faciliteiten en materialen. Inmiddels staat de teller op Euro 63.817!

Lees meer op het platform van de Wereldwijven of een interview in het AD. Of liever een samenvatting van de actie in beeld?

Wil je ook bijdragen en voor nog meer kinderen in ook andere partnerziekenhuizen lichtpuntjes creëren? Doe dan mee en draag bij! Samen kunnen we impact maken!