Partners

Ik geloof in de kracht van een kwalitatief sterk netwerk. Daarom werk ik graag samen met bevlogen partners met elk hun eigen unieke kwaliteiten, kennis en ervaring. Samen met hen wil ik zoeken naar vernieuwende, inspirerende en verbindende oplossingen voor vraagstukken waar mijn doelgroepen voor staan.

Partnering for Social Impact maakt deelt uit van MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Nederland. Een mooi netwerk waar samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, overheid en bedrijfsleven bij elkaar komt.

mvo_partner_logo_rgb700x700

Bij SEE (Social Enterprise Empowerment) Netwerk ben ik aangesloten als lid. Dit is een inspirerend netwerk van vrouwen die duurzaam ondernemen willen versnellen en vergroten.

LogoSEE

 

 

 

Sinds 2018 ben ik lid van de Raad van Advies van de Nederlandse tak van de organisatie Friendship International die in Bangladesh werkt aan het ontwikkelen van oplossingen voor miljoenen Bengalen in het Noorden van het land. Deze organisatie is opgericht door de sociaal onderneemster Runa Khan.