VOOR MIJN INDRUKWEKKENDE WERELDMEID EN GAMECHANGER VAN FORMAAT

Ik volg de Wereldwijven al jaren met veel plezier. Het blijft ontzettend bijzonder te zien hoe vrouwen over de hele wereld elkaar kunnen inspireren met verhalen, inzichten en nieuwe perspectieven. Ik heb vanuit mijn eigen internationale achtergrond vaker op het punt gestaan ook een verhaal te delen over dat steentje dat ik in het leven probeer bij te dragen om de wereld een beetje mooier te maken. Bij het lezen over het thema van maand februari, klim ik voor het eerst echt in de pen, om te vertellen over een zeer bijzondere gamechanger: mijn dochter Alicia…

Mijn power girl die op 4 februari vorig jaar op 15-jarige leeftijd een nieuw avontuur begon, tussen de sterren en de regenbogen. Veel te vroeg, veel te jong verloren wij onze dochter aan botkanker, maar wat heeft deze wereldmeid en gamechanger een impact achter gelaten! Een beter thema voor de maand februari hadden de Wereldwijven wat mij betreft niet kunnen kiezen. LEES HIER